galery Lee Min Ho

Standard

Sebelum’a Thanks ya dah sempet mampir ke my blog, Oleh karna itu gw nambahin beberapa foto baru lagi

Duh,,  pusing download Foto Lee Min Ho punya sahabat gw banyak banget,,
kaya’a mending gw masukin blog aja biar bisa diliat bareng2,,
waw.. mamantatatb dah koleksi foto bbf gw liat aja ya walau tak selengkap yang lainnya
oya kalo mau tampilan fullnya klik aja fotonya ok

Foto-foto Lee Min Ho (Goo Jun Pyo dalam film BBF)

oya satu lagi yang bikin gw penasaran banget & bikin gw bingung Lee Min Ho and Jerry Yan itu satu orang yg sama or anak kembar identik sih ,,,  mani mirip pisan ey…

About these ads

36 responses »

  1. ,,,,,,,,,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ,,,,,,,,,i love you full,,,,,,,,,,,,,,,,
    ,,,,,,,,,,,,hhaaa,,,,,,,hhhaa,,,,,,,,,hhaaaaaaa,,,,,,,,,,,
    ,,,,,,,,,eh,,,,,,,,,
    ,,,,,,,,,cuakep amat siii loe??????????????

  2. Jerry yan ama Ming Ho beda karakter muka, kalo si jerry lebih tajem dan kurusan, tapi sikap cool dan ngegemesinnya sama kayaknya, tapi aku tetep suka si Jerry soalnya dia jago kalo soal akting cool.

  3. hy lee min ho…. how are you to day
    how with your friends like as go hyu soon and kim hyun joong……….

    • kalo gw sih search di googletau deh lupa banyak sih.. kalo ga lo buka aja foto lee min ho di gw trus lo save deh

  4. 11. Annyeong Leeminho…
    You is handsome,n,tall
    I am from:Indonesia
    What is your phone number? Yes or No
    By Verda

  5. lee min ho you are handsome and cute, when it comes to Indonesia, especially in cities bandung.i Will Be waiting for you

    • lee min ho you are handsome and cute, when it comes to Indonesia, especially in cities bandung.i Will Be waiting for you muah.muah *

  6. Im mau from Philippines and i love watching almost all your korean drama or movie…and you are a great actor…keep up your good work and i hope we can be friends!!!!!Enjoy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s